Ontdek de Veluwe in al haar glorie

Bij VVV Epe kun je het hele jaar door deelnemen aan boeiende wildexcursies onder begeleiding van ervaren natuurgidsen. Beleef de bijzondere bronstperiode tijdens de speciale burltochten, waar je niet alleen alles leert over deze unieke periode, maar ook het indrukwekkende burlen van de herten kunt beluisteren - een ervaring die je niet snel zult vergeten! Speciaal voor jonge avonturiers zijn er op maat gemaakte kindertochten. Onder begeleiding van enthousiaste gidsen gaan de kinderen op ontdekkingstocht en leren ze alles over de sporen van de dieren die hier in de weelderige bossen leven.

Bekijk nu alvast de mooiste wild observatieplekken.

Wandel in de wildernis met gids Jan Niebeek

Ga mee met de opwindende wildexcursie "Zie de Veluwe Leven" onder leiding van Gids Jan Niebeek, waarbij je een betoverende wandeling maakt door het prachtige Kroondomein. Voor de jonge speurneuzen is er een speciale kinderspeurtocht beschikbaar. Schrijf je in voor deze avontuurlijke wandeling en ervaar de betoverende details van de natuur tijdens georganiseerde activiteiten door lokale experts.

Ontdek de kinderbelevingspaden

Stap in de wereld van de kinderbelevingspaden in 't Eperholt, bestaande uit drie unieke routes van ongeveer 3 kilometer elk, met elk een eigen thema. Tijdens deze spannende avonturen ontdek je de wonderen van de natuur en kun je edelherten, wilde zwijnen, vogels en andere fascinerende dieren spotten. Met keuze uit de Hertenroute, Vogelroute en Zwijnenroute vind je zeker een pad dat bij jou past. Om de speurtocht nog opwindender te maken, kun je een speciaal belevingspakketje aanschaffen, inclusief een opdrachtenboekje, verrekijker, loepdoosje en pen. Word een echte speurneus terwijl je de mysteries van de natuur ontrafelt! Deze pakketjes zijn verkrijgbaar bij de startpunten, waaronder RCN De Jagerstee, Brasserie Floor, Restaurant de Ossenstal en VVV Epe. Geniet van de tocht terwijl de geweitjes van de Hertenroute, de vogelhuisjes van de Vogelroute, en de speelse aanwijzingen van de Zwijnenroute je de weg wijzen door de prachtige Veluwse bossen.