Ruiters en menners

Voor ruiters en menners heeft Epe veel te bieden. Ontdek het uitgestrekte netwerk van ruiterpaden en beleef de ongerepte schoonheid van de Veluwe ten volle. Stel je eigen route samen en ontdek gemakkelijk de charmante buurgemeenten Heerde en Nunspeet. De avontuurlijke ontdekkingsreizigers kunnen bij de VVV in Epe een kaart met de meest geweldige ruiterknooppunten bemachtigen. Laat je leiden door de nummers en verlies jezelf in een onvergetelijk avontuur.

Maar dat is nog niet alles! In Epe zijn er ook enkele prachtige accommodaties waar jouw trouwe viervoeter van harte welkom is. Na een dag vol paardrijplezier kun je neerstrijken op een comfortabele plek en genieten van een welverdiende rust.

En laten we de kers op de taart niet vergeten: de beroemde Paardenvierdaagse van Epe! Dit spectaculaire evenement, dat meestal plaatsvindt in het begin van juni, brengt de paardenliefhebbers samen voor een onvergetelijke belevenis. Verwacht spektakel, opwinding en een bruisende sfeer terwijl je deelneemt aan deze grandioze vierdaagse.

Bestel je ruiterkaart hier.

Paardensport

WoudStee
WoudStee
Item Icon
Aan de rand van de Veluwe, in een bosrijk gebied, ligt Hoeve WoudStee. Een prachtige boerderij met weides, paardenstallen en een charmant vrijstaand gastenverblijf. Door de aanwezigheid van uitgebreide faciliteiten voor uw paard kan je bij WoudStee samen met je paard vakantie vieren. Hier vindt je vakantiehuis Antonia en op nog geen 100 meter van het landgoed af staan de vakantiehuizen Cornelia en Hendrika. Alle huizen geven je een weldadig vakantiegevoel.
Item Icon Epe
De Hooge Woeste
De Hooge Woeste
Item Icon
De Hooge Woeste bestaat uit vier accommodaties, namelijk "de paardenstal" , het "kippenhok" en De "Schaapskooi" en de "Jachtkamer". Alle vier de accommodaties liggen op een bosperceel geheel vrij met grote achtertuin, terras, grasveld en bos. Veel privacy. Paarden kunnen op het terrein gestald worden en er is tevens weidegang mogelijk. De accommodaties liggen aan ruiter-men routes, wandel en fiets routes.
Item Icon Emst
Eper Paardenvierdaagse
Eper Paardenvierdaagse
Item Icon
Wat Nijmegen is voor wandelaars, dat is Epe voor ruiters en menners! Met 500 deelnemers en meer dan 600 paarden en pony's is de Eper Paarden4daagse het grootste en meest sfeervolle recreatieve paardensportevenement van Nederland. Vier dagen lang genieten ruiters en menners in de prachtigste omgeving, met als absoluut hoogtepunt de indrukwekkende intocht door het dorp.
Item Icon Epe
Ruiter en mennetwerk kaart Noord Veluwe
Ruiter en mennetwerk kaart Noord Veluwe
Item Icon
Met deze kaart stel je aan de hand van de knooppunten makkelijk een mooie route samen over de Noord Veluwe.
Item Icon Epe