VVV Epe Header
WoudStee  foto 0
WoudStee  foto 1
WoudStee  foto 2

Aan de rand van de Veluwe, in een bosrijk gebied, ligt Hoeve WoudStee. Een prachtige boerderij met weides, paardenstallen en een charmant vrijstaand gastenverblijf. Door de aanwezigheid van uitgebreide faciliteiten voor uw paard kan je bij WoudStee samen met je paard vakantie vieren. Hier vindt je vakantiehuis Antonia en op nog geen 100 meter van het landgoed af staan de vakantiehuizen Cornelia en Hendrika. Alle huizen geven je een weldadig vakantiegevoel.

Het luxe ingerichte vakantiehuis Antonia ligt aan de rand van de Veluwe; het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa. Vanuit het vrijstaande gastenverblijf heb je uitzicht op de paardenweide en het bosgebied waarvandaan je eindeloze wandel-, ruiter- en fietspaden kan bereiken. Het 4 persoons huis bestaat uit twee comfortabele verdiepingen en heeft een eigen terras en opgang. 

Het aangename vakantiehuis Cornelia ligt op een kleinschalig vakantiepark, op nog geen 100 meter van Hoeve WoudStee. Omringd door bossen is dit vrijstaande verblijf een perfect startpunt om de omgeving te verkennen. Vanuit het park fiets of stap je zo op een van de eindeloze wandel-, ruiter- en fietspaden van de Veluwe. Cornelia is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het 6 persoons huis bestaat uit twee comfortabele verdiepingen en heeft een eigen oprit, houten veranda en een royale tuin rondom het huis. 

Grenzend aan natuurgebied de Renderklippen ligt, op een kleinschalig recreatiepark, het aangename 6 persoons vakantiehuis Hendrika. Dit vrijstaande huis is luxe ingericht en biedt zowel binnen als buiten de ruimte om samen te ontspannen. Het vakantiehuis ligt op 100 meter lopen van de Woudstee.  Locatie

WoudSteeKoepelweg 4
8161 NJ epe

Locatie

my image