VVV Epe Header

Witte Berken Natuurhotel en Restaurant

Favo Icon
 Witte Berken Natuurhotel en Restaurant foto 0
 Witte Berken Natuurhotel en Restaurant foto 1
 Witte Berken Natuurhotel en Restaurant foto 2

Het zit in onze natuur om te ontdekken, te beleven en te genieten. Lente, zomer, herfst of winter? We helpen je op weg om het buitenleven te ontdekken en verwennen je met de lekkerste smaken uit de natuur op je bord. We zijn er voor de buitenmens en levensgenieter die gesteld is op luxe en comfort.

Centraal gelegen in Nederland op de Veluwe aan de rand van Epe, omringd door de bossen en heide is het hotel een ideale uitvalsbasis. We bieden diverse activiteiten aan en op mooie avonden roosteren we marshmallows boven het vuur. Doe het allemaal of helemaal niets… We zijn er voor je.

Jan en Margreet Paauwe hebben in 2021 het hotel overgenomen en na een renovatie ontvangt het hoteliersgezin gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Witte Berken Natuurhotel is de plek om te ontspannen en actief te zijn in de natuur. Onze gasten waarderen de sfeer, kleinschaligheid en no-nonsense luxe beleving.

 

Eerlijk genieten. Echt. Lekker.

We nemen de tijd om te koken en dat proef je. Verse, voedzame en eerlijke producten uit een korte keten vind je terug op je bord. We werken zo veel mogelijk met de rijkdom die bos en land brengt ieder seizoen. Bij ons kan je heerlijk wild eten op de Veluwe en in de zomer ontvangen we je op ons tuinterras. Witte Berken Natuurhotel en Restaurant is geopend voor lunch en diner. Geniet van ons Witte Berken keuzemenu, Culinaire menu, A la Carte kaart, Wildmenu en wildgerechten (seizoen), vegetarische en vegan gerechten of Kleine Kaart (tot 17u00) in een natuurlijke setting.


Reserveren voor lunch of diner is altijd een goed idee; bel (0578 612 991) of mail (welkom@witteberken.nl) ons even. Voor externe gasten zijn we dagelijks geopend vanaf 11u30.


Locatie

Witte Berken Natuurhotel, Oost Ravenweg, Epe, NederlandOost Ravenweg 8
8162 PJ Epe

Locatie

my image