VVV Epe Header

Vakantiewoning De Vijfsprong

Favo Icon
Vakantiewoning De Vijfsprong foto 0
Vakantiewoning De Vijfsprong foto 1
Vakantiewoning De Vijfsprong foto 2

Gelegen op een mooi punt in een bosrijke en landelijke omgeving staat een romantisch ingerichte boerderij uit 1832. De woning ligt op 300 m. van het centrum van Epe en is van alle gemakken voorzien. Als je 900 m. de andere kant op gaat ben je midden in het bos. Deze gezellige vakantiewoning is geschikt voor 1-4 personen en een ideaal plekje voor fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Je hebt een eigen opgang en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Indeling
Woonkamer: zit- en eethoek, een wandkast met o.a. folders, fiets- en wandelroutes, tijdschriften, boeken en spelletjes, een 4K TV met 150 digitale zenders waaronder Film 1, Ziggo Sport, Fox Eredivisie en met 60 digitale radiozenders en een CD/blu-ray speler. Keuken: grote koelkast met diepvries, combimagnetron, vaatwasser, keukenlinnen, 4-pits gasstel, een was-droogcombinatie en er zijn diverse kleine apparaten aanwezig zoals een broodrooster, mixer, tosti apparaat, eierkoker en citruspers. Er zijn twee slaapkamers, beide beschikken over een 2-persoonsbed voorzien van dekbedden, een toilet, bedlinnen en een TV met 40 digitale zenders en een ingebouwde DVD/CD speler. Badkamer: douche, toilet, wastafel en badlinnen. Tuin: beschut terras voorzien van tuinmeubilair, grasveld, 2 vijvertjes en er is een schuurtje aanwezig voor het stallen van de fietsen.

Omgeving
De vakantiewoning ligt in een bosrijke en landelijke omgeving nabij het centrum van Epe. Je kunt  urenlang dwalen door bossen, heidevelden en wildgebieden in een glooiend en afwisselend landschap. Een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden brengt je naar de mooiste plekjes. Enkele dieren die je hier kunt tegenkomen zijn edelherten, wilde zwijnen, dassen, eekhoorns, buizerds, valken, vossen, marters, uilen, vleermuizen, reeën en zelfs zeearenden. Aan de oostkant van Epe bevindt zich een landelijk gebied bestaande uit weilanden, bomen, beekjes, vergezichten, het Apeldoorns Kanaal met zijn bruggen en de IJssel met zijn boten, dijken en uiterwaarden op slechts 8 km. van de woning.  

Voor prijzen en uitgebreide informatie kunt u kijken op www.vijfsprongepe.nl

Locatie

Vakantiewoning De VijfsprongLohuizerweg 8
8162 EX epe

Locatie

my image