VVV Epe Header

RCN de Jagerstee

Favo Icon
RCN de Jagerstee foto 0
RCN de Jagerstee foto 1
RCN de Jagerstee foto 2

Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met het hele gezin. Zelf kamperen, een accommodatie huren of luxe kamperen op het glampingveld? Bij de Jagerstee kan het allemaal!

Voor kinderen is er genoeg te beleven. In de schoolvakanties en de weekenden (april t/m oktober) is het animatieteam aanwezig. Ook zijn er verschillende speelmogelijkheden op het verkeersplein, de skelterbaan of in het indoor speelbos. 

Op de Jagerstee worden exclusieve glampingaccommodaties verhuurd. Het is een van de laatste trends in vakantieland: glamping, of glamourous camping. Verblijf op het glampingveld in een compleet ingerichte Bell tent, of boshut met het gemak en comfort van een hotel of vakantiehuis. Midden op het glampingveld staat een Finse Kota (overdekte barbecueplaats met bankjes). Als je een boshut of Belltent huurt, kan je hier samen met de andere gasten op het glampingveld gebruik van maken. Het is ook mogelijk om met een groep van het gehele glampingveld gebruik te maken. Het is de ideale plek voor familieweekenden, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en meer!

Locatie

RCN de JagersteeOfficiersweg 86
8162 NR Epe

Locatie

my image