VVV Epe Header

Ardoer Camping de Zandhegge

Favo Icon
Ardoer Camping de Zandhegge foto 0
Ardoer Camping de Zandhegge foto 1
Ardoer Camping de Zandhegge foto 2

"Ardoer Camping de Zandhegge" is een gezellige familiecamping met een gemoedelijke sfeer, gelegen aan de rand van het mooie natuurgebied: de Kroondomeinen op de Veluwe. 

Vanaf de camping kunt u schitterend fietsen en wandelen door de Veluwse bossen, heide en door de IJsselvallei. De camping ligt centraal tussen de gezellige dorpen Epe en Vaassen.

Faciliteiten:

Verwarmd zwembad / peuterbad.  Grote speeltuin met luchtkussen, trampolines en pannaveld. Tijdens de schoolvakanties is het Top-Recreatieteam aanwezig met een uitgebreid recreatieprogramma.

 Dierenweide:
De dierenweide is  helemaal vernieuwd. De dieren hebben een nieuwe stal gekregen.
Fiets- en skelterverhuur:
De camping is gelegen aan het fietsroutenetwerk. Vanaf de camping fiets je makkelijk de hele Veluwe over. Bij de receptie zijn gratis fietsroutes beschikbaar en is het mogelijk een fiets te huren.
De skelters op de camping zijn tegen een kleine vergoeding per dagdeel te huur.

Wifi:
Op de camping is gratis wifi beschikbaar

Sanitair:

De camping beschikt over een verwarmd sanitairgebouw met vrolijk en kleurig kindersanitair en twee Babybadjes. Tevens is er een wasserette aanwezig met 2 wasmachines en 2 drogers. Chemisch toilet.
Achterop de camping is een klein toiletgebouwtje aanwezig en 16 kampeerplaatsen met privé sanitair.

Heggies Brasserie

Lekker een hapje eten of gewoon lekker relaxen op het terras. Liever bij de kampeerplaats wat eten of gewoon thuis? Afhalen is mogelijk. Op de menukaart staat o.a. friet en snacks, pannenkoeken, belegde broodjes

Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur

Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur zorgt voor uren speelplezier. Klimmen, klauteren, springen en rennen. Rodelen, tokkelen of rondzwemmen in de ballenbak. Natuurlijk mag je ook gewoon buitenspelen op het luchtkussen en de trampolines.

Locatie

my image