Epe staat bekend om een gevarieerd aanbod van winkels. Van cadeauwinkels, beauty en lifestyle tot  huis en tuin. De winkels zijn  zes dagen per week geopend en op vrijdagavond is het koopavond. Op de website winkelen in Epe vindt je informatie over de verschillende winkels die Epe rijk is. Ook staan op deze site regelmatig leuke aanbiedingen. Bij de VVV zijn city cheques verkrijgbaar. Hiermee krijg je in veel winkels leuke kortingen. In Epe zijn zowel de landelijke ketens als mooie speciaal zaakjes te vinden. Ook is er een ruim horeca aanbod met gezellige terrassen.

Ook in Vaassen kun je goed winkelen en zijn er leuke horecagelegenheden. Meer informatie vindt je hier. In Emst en Oene kun je prima terecht voor je dagelijkse boodschappen. Meer informatie vindt je hieronder.

Parkeren kan overal in de gemeente gratis.

 

4 locaties zijn te vinden op deze pagina

Winkelen in Epe

Op de website www.winkeleninepe.nl vindt u alle informatie over de verschillende winkels in Epe, parkeren, koopavonden en aanbiedingen.

De Eper Fietsenmaker

Verkoop en reparatie van fietsen. - gratis halen en brengen in omgeving Epe en Emst - bij reparatie leenfiets ter beschikking - verkoop van ...

Winkelen en koopavond

Gezellig shoppen in Epe. Epe heeft een uitgebreid winkelaanbod. Zowel de grote ketens als de kleinere speciaalzaken zijn aanwezig. De ...