Winkels in Epe, altijd genieten

Vakantie vieren in en om Epe betekent niet alleen genieten van de natuur. Maar wie graag winkelt zal verrast zijn door het diverse aanbod van winkels. Van cadeauwinkels, beauty en lifestyle tot huis- en tuinwinkels, mode en sieraden.

Gezelligheid staat voorop

De winkels in Epe en Vaassen zijn zes dagen per week geopend en op vrijdagavond is het koopavond tot 21.00 uur. De supermarkten in Epe en Vaassen zijn ook iedere zondag geopend van 12.00-18.00 uur. Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Epe. De meeste winkels zijn dan geopend van 12.00-17.00 uur. Op de website winkelen in Epe vind je meer informatie over de verschillende winkels die Epe rijk is. Ook staan op deze site regelmatig leuke aanbiedingen.

In Epe zijn zowel winkels van landelijke ketens als mooie speciaal zaakjes te vinden. Ook is er een ruim horeca aanbod met gezellige terrassen waar je tijdens of na het winkelen heerlijk kunt genieten.

Voor parkeren in het centrum volg je de P borden.

Markten in Epe en Vaassen

In Epe is er warenmarkt op woensdagochtend van 8.00-13.00 uur op het Marktplein.

In Vaassen is er warenmarkt op zaterdag van 8.00-16.00 uur op het Marktplein.

In Epe is een kleine markt op zaterdag van 8.00-16.00 uur op het Marktplein.

Winkelen in Vaassen, Emst en Oene

Naast het  aanbod van winkels in Epe, kun je ook in Vaassen goed terecht. Naast mooie winkels vind je hier ook vele leuke horecagelegenheden. In Emst en Oene kun je prima terecht voor je dagelijkse boodschappen.

Een groot voordeel bij het bezoeken van winkels in Epe, Emst, Vaassen of Oene. Parkeren kan overal in de Gemeente gratis!

10 locaties zijn te vinden op deze pagina

De Eper fietsenmaker

Verkoop en reparatie van fietsen. - gratis halen en brengen in omgeving Epe en Emst - bij reparatie leenfiets ter beschikking - verkoop van ...

Winkelen in Epe

Op de website www.winkeleninepe.nl vindt u alle informatie over de verschillende winkels in Epe, parkeren, koopavonden en aanbiedingen.

Fietsverhuur De Weerdt

Gelegen in Emst, aan de doorgaande weg tussen Epe en Vaassen is de winkel van de Weerdt Rijwielen. Goed bereikbaar met eigen- of met openbaar ...

Algemene warenmarkt

Gezellige weekmarkt met een grote diversiteit aan kramen. Deze markt is elke woensdag in het centrum van Epe.