image descriprion

Kinderbelevingspad Woudloper van Het Loo

Belevingspad “Woudloper van Het Loo” start op de Wildhoeve en gaat door het natuurgebied Kroondomein Het Loo. Neem een kijkje in de achtertuin van onze Koning.

Het belevingspad bestaat onder andere uit een natuurtocht van ongeveer 8 km.  Naast deze Woudlopers tocht  worden er regelmatig routes gerouleerd die tussen de 3 en 5 km zijn. Deze routes hebben allemaal een eigen thema, zoals bijvoorbeeld een dierentocht of een bijentocht. In de Herfst mag een paddenstoelentocht natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze routes kun je veel leren over de natuur en avonturen beleven met het hele gezin. Alle routes beschikken over vragen en opdrachten die natuureducatie stimuleert. 

Het Kinderbelevingspad “Woudloper van Het Loo” start bij Camping de Wildhoeve, Hanendorperweg 102 in Emst. Een extra natuurbeleving is het opdrachten doe boekje “Word Woudloper van Het Loo” uit de reeks van “Ontdek de kleine wonderen”. Totaal zijn er 6 boekjes  met diverse thema’s ontwikkelt. Bij de VVV en op  de receptie van Camping de Wildhoeve is dit boekje verkrijgbaar voor € 2,50.

Dit boekje kan tijdens de routes worden meegenomen.  

Contactgegevens

Kinderbelevingspad Woudloper van Het Loo

Hanendorperweg 102
8166 JJ Emst
https://www.wildhoeve.nl/

Openingstijden