image descriprion

Foodlovers Kookstudio

In de kookstudio kunt u onder begeleiding van een professionele kok een kookworkshop volgen. Er zijn verschillende workshops mogelijk. Van tapas tot een high tea maar ook een heerlijk 3-gangen menu. We kunnen het voor u op maat maken. Foodlovers @ de Middenstip is een plek voor iedereen die van koken houdt.

 In de keuken van deze kookstudio hebben mensen de gelegenheid om dieper in te gaan op de diverse kooktechnieken.

Waar deelnemers op zowel zakelijk als prive tot nieuwe inzichten kunnen komen. Een leuke uitzondering op 't dagelijkse restaurant is het zelf bereiden van een culinair diner onder 't genot van een glas wijn en veel plezier.

Een kookworkshop is een uniek podium voor ondernemers die aan teambuilding willen werken, of hun klantrelaties op een andere manier willen verstevigen.

Gasten die nog geen kennis gemaakt hebben met deze frisse, eigentijdse versie van Foodlovers @ de Middenstip, zullen aangenaam verrast worden tijdens een bezoek.

Ook bestaat de mogelijkheid om zelfstandig als groep, zonder kok, in de keuken  culinair aan de slag te gaan. De ruimte is bij uitstek geschikt voor een kookdemonstratie, presentaties, proeverijen en teambuilding.

Contactgegevens

Foodlovers Kookstudio

Hoofdstraat 46
8162 AK Epe
0578 612 232
https://www.foodlovers.cooking/kookstudio

Openingstijden