VVV Epe – het adres voor de beste fietsverhuurbedrijven

Voor een heerlijke (fiets)vakantie hoef je echt niet ver weg. Ook dicht bij huis kun je prachtige fietstochten maken. De Veluwe is hiervoor bijzonder geschikt. Want de beste manier om te genieten van alle natuurschoon is nog altijd op de fiets of te voet.

Fietsverhuur voor iedereen

Heb je zelf niet de beschikking over een fijne fiets om kilometerslange fietstochten mee te maken of vindt je het vervelend om de fiets te vervoeren? De VVV in Epe kent de beste fietsverhuurbedrijven waar je uitstekende fietsen kunt huren. Bij deze fietsverhuurbedrijven huur je fietsen voor een dag, een weekend of zelfs de gehele vakantie.

Fietsverhuur in alle soorten en maten

Of je nu op zoek bent naar een geschikte fiets voor jezelf, voor je gezin of een groot gezelschap, dat maakt niet uit. De fietsverhuurbedrijven zijn berekend op (grote) groepen en veel vakantiegangers. Naast stadsfietsen kun je ook mountainbikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. En ook aan kinderzitjes en bagagekarren is geen gebrek. Daarnaast kun je bij de meeste fietsverhuurbedrijven tandems en skelters huren.

3 locaties zijn te vinden op deze pagina

Step en Go

Een sportief, leuk en gezellig uitje met je gezin? Bij Step en Go kun je steps huren en heerlijk genieten van de natuur en al het moois wat de ...

De Weerdt Rijwielen

Gelegen in Emst, aan de doorgaande weg tussen Epe en Vaassen is de winkel van de Weerdt Rijwielen. Goed bereikbaar met eigen- of met openbaar ...