image descriprion

Heggies Speelschuur

Droog en warm spelen in Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur. Volop speelplezier bij goed en bij slecht weer in het overdekte speelparadijs. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi. Ook voor kinderfeestjes is Heggies Speelschuur de perfecte locatie. Verjaardagsfeestje of kinderuitje? Heggies Speelschuur biedt speciale arrangementen. Ouders mogen gratis naar binnen. Een voordelig dagje uit voor het hele gezin. Voordelig speelplezier in overdekte binnenspeeltuin
Regen of zonneschijn, binnenspeeltuin Heggies Speelschuur zorgt voor droog en warm speelplezier. Ravotten, glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi. Kinderen vervelen zich niet bij Heggies Speelschuur. En wie vaker komt, krijgt korting! De entree is al laag. Met een 10-rittenkaart wordt het nog goedkoper. En voor ouders is de entree gratis. Een voordelig dagje uit voor het hele gezin.

Verjaardag en kinderfeest
Is er iemand jarig? Dan heeft Heggies Speelschuur een speciale taart: de Heggies Speelschuur taart! Groepen kinderen kunnen ook cake gaan versieren. En daarnaast zijn er tal van andere arrangementen om een verjaardag of kinderuitjes tot een onvergetelijke dag te maken. Speciale wensen zijn geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.

Eten en drinken in overdekt speelparadijs
Trek gekregen van al het spelen? Heggies Speelschuur biedt genoeg om de trek te stillen en een dagje uit helemaal compleet te maken. Bijvoorbeeld chips, cake, patat, ranja, een snack of een ijsje. Volop speelplezier en genoeg mogelijkheden om ieder uitje door en warm af te sluiten met een lekkere snack of complete maaltijd. Bij goed en bij slecht weer.

Koffie, leeshoek en gratis draadloos internet (wifi)
De kinderen lekker aan het spelen? Ga lekker rustig zitten en geniet van een kopje koffie met iets lekkers en gebruik de leeshoek. Of ga via het gratis draadloos wifi-netwerk het internet op, bekijk e-mail of plaats berichten.

Neem gerust contact op voor meer informatie, en alvast heel veel speelplezier gewenst!

Contactgegevens

Heggies Speelschuur

Langeweg 14
8166 GT Emst
0578 613 936
http://www.heggiesspeelschuur.nl

Openingstijden

Woensdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag09:30 - 18:00

1 april t/m 30 september dagelijks van 09.30-18.00 uur 1 oktober t/m 31 maart Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 9.30- 18.00 uur (schoolvakanties alle dagen geopend) . Gesloten op: 25 & 26 december en 31 december & 1 januari

Prijzen

€4,80