VVV Epe Header

André Donker Natuur

Favo Icon
André Donker Natuur foto 0
André Donker Natuur foto 1
André Donker Natuur foto 2

Een beleving voor de echte liefhebber die meer wil weten over het ontstaan van ons landschap, de cultuurhistorie, het natuur- en of wildbeheer en de flora en fauna.  Ontdek onder deskundige leiding de natuur, dit kan wandelend of fietsend, jij mag kiezen,  samen met André het landschap ontdekken en stoppen op een aantal heel bijzondere plaatsen of bij spontane ontmoetingen met wilde dieren.

Bij André Donker Natuur is nog veel meer mogelijk:

  • Schilderen voor Picasso’s en dummies. Natuur- en wildschilder Dirk Verheij neemt je stap voor stap mee in deze workshop naar een prachtig resultaat dat je na afloop mee naar huis mag nemen.
  • Bosontbijt, brunch of lunch. Natuur maakt hongerig. Wij kunnen een gezond ontbijt of een overheerlijke brunch of lunch verzorgen.
  • Feestje te vieren of bedrijfsuitje. Kleine groepen (max. 15 personen) kunnen wij ontvangen op ons eigen outdoor terrein rond onze boskeet 'Keet Bush'.
  • Eten wat de pot schaft bij de boswachter en zijn vrouw. Een heerlijk bosdiner voor twee met André en zijn vrouw en aansluitend een gezamenlijke fietstocht.
  • Natuurlezingen en presentaties worden regelmatig verzorgd op diverse locaties

Locatie

Pastoor Somstraat 6
8162 AK Epe