Wild kijken op de Veluwe

Nieuwsgierig naar welke verschillende dieren er op de Veluwe leven? Epe is de ideale bestemming wanneer je wilt wild kijken op de Veluwe. Wild kijken op de Veluwe is altijd een succes: er is namelijk een 100% wildgarantie!

Wild kijken met de wild app

Via de app kom je van alles te weten over het wild maar ook over de evenementen, bezienswaardigheden etc. Handig voor zowel de toerist als eigen inwoner, altijd alle info bij de hand. Je kunt de app Epe Wild gratis downloaden in de playstore of appstore.

Een keur aan diersoorten

Zwijnen, herten, ijsvogels en dassen behoren tot de vaste bewoners van de directe omgeving van Epe. Tijdens het wild spotten op de Veluwe zul je ze vast en zeker tegenkomen. Je kunt ze proberen te ontdekken tijdens een avontuurlijke speurtocht onder leiding van een gids of juist heel veilig vanachter een speciale schutting. Het wild van heel dichtbij bekijken kan in één van de vele wildweides. En maak je een wandel- of fietstocht door de omgeving van Epe? Let dan goed op. Ook op deze manier kun je wild zien op de Veluwe.

Bij de VVV in Epe kun je gratis de wildwijzer ophalen. Hierin staan tips en tricks om op een verantwoorde manier wild te spotten op de Veluwe. Bekijk nu alvast de mooiste wild observatieplekken.

Smakelijk eten

Naast het wild spotten op de Veluwe kun je ook op een andere manier van Veluws wild genieten. Epe heeft veel culinaire trekpleisters die tijdens het seizoen wild op een bijzonder manier op uw bord presenteren. Daarnaast bieden wij een aantal recepten voor wildgerechten. Laat het je smaken!

Wildgarantie

Wild op kampeerterrein De Toekomst