GASTVRIJE ONTVANGST TOERISTEN MEDE MOGELIJK DOOR JOU

De afgelopen jaren is de VVV-dienstverlening meer en meer aangepast aan de wens van de gasten; Behoud van de VVV winkel, een uitgebreide website, een Epe WildApp, social media als Facebook, Instagram en Twitter.

In samenwerking met de Stichting Promotie Gemeente Epe zijn er informatieposten in de vier dorpen zodat toeristen in elke plaats terecht kunnen voor informatie. We werken samen met Uitgeverij Gelderland in de vorm van de Veluwe Actief krant (verschijnt 11x per jaar) en het Veluwe Actief gidsje. Jaarlijks brengt de Stichting een vouwkaart uit met informatie, plattegrond, en vermeldingen van dagrecreatie, verblijfsaccommodaties en horeca. Drie keer per jaar verschijnt er een gedrukte evenementenkalender. De winkel blijft het VVV logo voeren en werkt samen met VVV Nederland.

Door je lidmaatschap zijn wij in staat om de volgende werkzaamheden te verrichten

• Je bedrijfsgegevens beschikbaar aan de balie van de VVV en jouw folder in het informatie rek
  • Uitgebreide vermelding op de VVV website met foto’s en vermelding op de Epe Wild App
  • Toegang tot de beeldbank, toolkit, Eper Wildwijzer, jaarplannen en informatie van bijeenkomsten op epewild.nl
  • Behartiging van de belangen bij diverse organisaties waar de Stichting contacten mee heeft.
  • 20% korting op Fietskaart- en wandelkaart Veluwe en IJsselstreek
  • Inkoop fietsrouteboekje en wandelstartpuntenoverzicht voor €1,00
  • 10% korting op streekproducten en ruiterkaart Gemeente Epe
  • Instandhouding van de VVV winkel gerund door professionele informatrices met kennis en ervaring van het toeristisch product en de omgeving.
  • Promotie van je activiteiten op de online evenementenkalender en de gedrukte versie
  • Promotie van je activiteiten en bedrijf via social media
  • Toegang tot trainingen en bijeenkomsten
  • Nieuwsbrieven