GASTVRIJE ONTVANGST TOERISTEN MEDE MOGELIJK DOOR U

De afgelopen jaren is de VVV-dienstverlening meer en meer aangepast aan de wens van uw gasten; Behoud van de VVV winkel, een uitgebreide website, een In Epe App voor smartphones, social media als Facebook, Instagram en Twitter. De recreatiekrant Veluwe, de grootste vrijetijdskrant van Nederland waar zowel de toerist als de eigen inwoner veel waarde aan hecht, kan mede worden uitgegeven dankzij uw bijdrage.

In samenwerking met de Stichting Promotie Gemeente Epe zijn er informatieposten in de vier dorpen zodat toeristen in elke plaats terecht kunnen voor toeristische informatie. Er is een samenwerking met Uitgeverij Gelderland in de vorm van de Veluwe Actief krant en het Veluwe Actief gidsje, brengt de Stichting een vouwkaart uit met daarop dagrecreatie/horeca en wordt er een gedrukte evenementenkalender gemaakt. Verder blijft de winkel het VVV logo voeren en werken wij samen onder de vlag van VVV Nederland.

Door uw lidmaatschap zijn wij in staat om de volgende werkzaamheden te verrichten

• Uw bedrijfsgegevens beschikbaar aan de balie van de VVV
  • Toolkit EpeWild
  • Fotodatabase EpeWild
  • Uitgebreide vermelding op de website met foto’s
  • Vermelding op de Epe Wild App
  • Instandhouding van een toeristisch informatiepunt op een goede locatie gerund door professionele informatrices met kennis en ervaring van het toeristisch product en de omgeving
  • Bundelen, samenstellen en publiceren van activiteiten  van leden op de lokale- en landelijke site (www.vvvepe.nl), In Epe App, Twitter, Facebook, Instagram en lokale kranten
  • Verkoop van fiets-, wandel- en ruiterroutes, plattegronden, streekproducten, VVV Cadeaukaarten, lokale kaartverkoop.

Dit alles met als doel onze gemeente nog beter te promoten en het aantal toeristische bezoeken te verhogen. Dit is ons gezamenlijk belang. Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit is gebleken dat mensen na een bezoek aan de VVV gemiddeld 10% meer besteden. Deze extra bestedingen vloeien rechtstreeks terug naar het bedrijfsleven in de betreffende plaats.

Samen met u willen wij Epe graag beter op de kaart zetten, meld u daarom nu aan en profiteer mee van de vele promotie mogelijkheden. U kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen via de link op het formulier.

Aanmeldformulier 2019
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarbij instructies voor het aanleveren van tekst-, en beeldmateriaal voor www.vvvepe.nl. Met vragen over de vermelding kunt u contact opnemen met de VVV tel. 0578-745019. Wilt u zelf uw vermelding controleren? Dit kan via de zoekfunctie op www.vvvepe.nl. Wijzigingen kunt u doorgeven via info@vvvepe.nl
(Deze bedragen zijn exclusief 21% btw)