Wie zijn wij

De Stichting Promotie Gemeente Epe is opgericht op 25 maart 2014 en ontstaan vanuit de wens van ondernemers en gemeente meer aandacht te hebben voor de lokale promotie.

Wie zijn wij

Epe moet aantrekkelijk zijn en blijven voor toeristen en heeft veel te bieden:  de gemeente ligt in het natuurgebied De Veluwe, beschikt over verschillende cultuurwaarden en heeft een actieve gemeenschap waar heel veel verschillende activiteiten worden georganiseerd. Maar ook voor de inwoners en bezoekers van omliggende dorpen en steden wil St. Promotie Gemeente Epe er zijn.

Voor de lokale economie is recreatie en toerisme erg belangrijk.

De ambitie is om de gemeente Epe op de kaart te zetten als één van de vier meest aantrekkelijke gemeentes van de Veluwe voor bewoners en bezoekers.

Doelstelling:

– Het promoten van de Gemeente Epe in de meest brede zin van het woord;

Samen sterker

Verbinden en samenwerken is wat de stichting promotie gemeente Epe sterk en functioneel maakt. Als sleutelorganisatie zijn wij de verbindende factor tussen branche overkoepelende partijen. Meer dan ooit gaat hierbij de regel op: ‘samen staan we sterker’. Met adequate kennis brengen we onze relaties, partners en doelgroepen bij elkaar. Samen werken we aan verbetering en zoeken we naar sector overschrijdende mogelijkheden en oplossingen.

In Epe is daarbij de as in het wiel van de samenwerkingsverbanden. Door partner te worden van In Epe vergroten bedrijven en organisaties hun zichtbaarheid en bereik. Gezamenlijk dragen zij bij aan de economische groei van de Gemeente Epe

Samen maken we de Gemeente Epe mooi

Samen met u willen wij Epe graag beter op de kaart zetten, meld u daarom nu aan en profiteer mee van de vele promotie mogelijkheden. U kunt lid worden door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen via de link op het formulier.

Samen maken we de Gemeente Epe mooi

Het bestuur:

Het bestuur kent leden uit diverse geledingen die allemaal hun expertise meebrengen.

Hans Valant

Ondernemers, Vaassen