Pannenkoekenrestaurant: via VVV Epe ziet u direct waar u moet zijn

Vrijwel ieder kind houdt van pannenkoeken. Wanneer u met kinderen uit eten wilt, is een pannenkoekenrestaurant daarom een verstandige keuze. De gemeente Epe telt diverse gezellige pannenkoekenrestaurants waar het zowel voor jong als oud goed toeven is.

Lekker eten voor jong en oud

Omdat volwassenen soms ook iets anders willen eten dan hun kinderen, hebben de pannenkoekenrestaurants veel meer op de menukaart staan dan enkel pannenkoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke streekgerechten, lekkere vlees- of visgerechten of rijk belegde pizza’s? De pannenkoekenhuizen in de gemeente Epe zijn volwaardige restaurants waar iedereen heerlijk kan eten.

Pannenkoekenrestaurants met een uitzicht

Het leuke van de pannenkoekenrestaurants in de gemeente Epe is dat ze gelegen zijn in de prachtige natuur waar de dorpjes zo om bekendstaan. Tijdens het eten heeft u dus vrijwel altijd uitzicht op deze adembenemende natuur. En ook voorafgaand of na het eten is het heerlijk om hier lekker te wandelen.

Pannenkoekenrestaurants

Restaurant De Ossenstal

Midden in het uitgestrekte bosgebied van Epe ligt De Ossenstal. In een natuurlijke omgeving kunt u genieten van een bijzondere menukaart waar streekproducten een belangrijke plaats innemen. Naast een ruim ...

Pannenkoekenhuis De Honingpot

Pannenkoekenhuis De Honingpot heeft een uitgebreide menu kaart, waar niet alleen veel pannenkoeken op het menu staan, maar waar u als gast ook uw eigen pannenkoek kan samenstellen. Daarnaast heeft De Honingpot ...