image descriprion

Recreatiepark de Veldkamp

Recreatiepark De Veldkamp ligt in het plaatsje Wissel, gemeente Epe, direct aan de rand van het natuurreservaat "Het Wisselse Veen". Recreëren voor jong en oud is het motto. Het Recreatiecentrum beschikt over alle faciliteiten, waaraan een hedendaags recreatieterrein dient te voldoen.

De receptie is dagelijks op gezette tijden geopend. Hier kunt u terecht voor vragen en reserveringen. In het winkeltje liggen iedere ochtend de ochtendkranten al voor u klaar. Ook voor wandel- en fietsroutes kunt u hier terecht.

Ruime, moderne en vooral schone sanitaire voorzieningen, wascabines, babyrooms, gezinsdouches, een wasserete en een compleet ingerichte minder-valide ruimte.

Voor de kinderen is er een verwarmd openlucht zwembad met een glijbaantje en een apart bassin voor de allerkleinsten. En over het gehele park vindt u meerdere speelhoekjes, zodat u de kinderen altijd in de gaten kunt houden. En indien het onverhoopt eens wat slechter weer mocht zijn beschikt het recreatiecentrum over een recreatiezaal voor de kinderen.

In de vakanties wordt er een afwisselend recreatieprogramma aangeboden in of rondom de speelzaal met activiteiten voor zowel jong als oud. Altijd leuk om aan deel te nemen of om gewoon te komen kijken.

Contactgegevens

Recreatiepark de Veldkamp

Veldkampweg 2
8162 PV Epe
0578 614 348
http://www.develdkamp.nl

Openingstijden