VVV Epe Header

Minicamping 't Vemdebroek

Favo Icon
Minicamping 't Vemdebroek foto 0
Minicamping 't Vemdebroek foto 1
Minicamping 't Vemdebroek foto 2

Het kampeerterrein is een open veld met in het midden een zandbak en een speeltoestel. Alle plaatsen hebben eigen stroom (aardlek), afvoerputje en kraan. De sanitair unit is van bouwjaar 2008. Fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig. Gratis wifi aanwezig.

De camping bevindt zich in de omgeving van Epe/Heerde. Ook bevindt de IJssel en het kanaal zich in de nabije omgeving.
De kampeerplaats bestaat uit een groot veld waarbij elke caravan een eigen plaats heeft met stroom (10 ampère) en voorzien is van een kraan met eigen afvoerputje, en een verharde plek voor de voortent. Auto's moeten geparkeerd staan op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Huisdieren zijn ook van harte welkom, mits aangelijnd en het uitlaten van de hond moet buiten het terrein van de minicamping. 

Ook kunnen de kinderen zich prima hier vermaken doormiddel van een speeltoestel, een zandbak, er is een gelegenheid om te jeu de boules te spelen, te darten, biljarten en er zijn andere diverse spelletjes aanwezig. Ook zijn er fietsen en skelters aanwezig. Er is een telefoon voor noodgevallen aanwezig, en de camping is voorzien van een brandblusser en blusdeken. En er is tevens een E.H.B.O koffer aanwezig. Aan de fietsen is ook gedacht, want deze kunnen in de daarvoor bestemde fietsenstalling [overdekt en afgesloten] Er zijn ook stopcontacten aanwezig om een electrische fiets op te kunnen laden. Gratis Wifi aanwezig.

Locatie

my image