image descriprion

Witte Berken natuurhotel en restaurant

Uitvalsbasis voor de buitenmens en levensgenieter.

Het zit in onze natuur om te ontdekken, te beleven en te genieten. Lente, zomer, herfst of winter? We helpen je op weg om het buitenleven te ontdekken en verwennen je met de lekkerste smaken uit de natuur op je bord. We zijn er voor de buitenmens en levensgenieter die gesteld is op luxe en comfort.

Centraal gelegen in Nederland op de Veluwe aan de rand van Epe, omringd door de bossen en heide is het hotel een ideale uitvalsbasis. We bieden diverse activiteiten aan en op mooie avonden roosteren we marshmallows boven het vuur. Doe het allemaal of helemaal niets… We zijn er voor je.

Jan en Margreet Paauwe hebben in de lente van 2021 het hotel overgenomen en na een renovatie ontvangt het hoteliersgezin gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Witte Berken Natuurhotel is de plek om te ontspannen en actief te zijn in de natuur. Onze gasten waarderen de sfeer, kleinschaligheid en no-nonsense luxe beleving.

Hartelijk welkom! Witte Berken Natuurhotel en Restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner, groepen en uiteraard voor overnachting. U dient hiervoor altijd te reserveren. Dit kan telefonisch, per mail/digitaal of vaak ook nog “aan de deur”. Het is het helaas niet meer mogelijk om uitsluitend voor een drankje of een kop koffie/thee langs te komen op ons terras en in de loungebar. Hiervoor moeten we u doorverwijzen naar één van onze collega’s in de buurt. Wij gaan ons toeleggen op specifiek restaurant- en hotelgasten en zakelijke- en privébijeenkomsten.

Hotelgasten zijn natuurlijk de hele dag welkom in de loungebar en op het terras voor alle soorten versnaperingen.


Contactgegevens

Witte Berken natuurhotel en restaurant

Oost Ravenweg 8
8162 PJ Epe
0578 612 991
https://www.witteberken.nl/

Openingstijden

Dagelijks geopend van 12 tot 20 uur.