image descriprion

De Witte Berken

Hotel Restaurant De Witte Berken is een gemoedelijke en sfeervolle plek, waar je je als gast, temidden van al het natuurschoon, onmiddelijk thuis zult voelen.Het hotel
Het hotel beschikt over uit 28 comfortabele kamers. In het oorspronkelijke huis bevinden zich 6 standaardkamers, allen voorzien van douche, toilet, telefoon, radio en t.v.
In het aangebouwde gedeelte bevinden zich 22 prachtige royale kamers. Deze kamers zijn verdeeld over 3 etages en de etages zijn bereikbaar met een lift. Van deze 22 kamer zijn er 3 aangepast voor minder-validen.
De royale kamers hebben allen een uitzicht op de prachtig omliggende tuin met een mooie vijver en terrassen.

Het restaurant
In het restaurant, dat een Engelse ambiance heeft, kun je heerlijk dineren in een ontspannen sfeer. Je hebt aan alle kanten een prachtig uitzicht op de omliggende tuin met vijverpartijen.
De menukaart biedt een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook worden er seizoensgebonden gerechten geserveerd zoals asperges en wild-specialiteiten en daarnaast is er iedere maand een wisselend 3-gangen-keuze menu voor € 28,50 p.p. Zomers kun je lunchen of dineren op het terras of in de prachtige tuin.
Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

Contactgegevens

De Witte Berken

Oost Ravenweg 8
8162 PJ Epe
0578 612 991
http://www.dewitteberken.nl/

Openingstijden

Dagelijks geopend van 12 tot 20 uur.