Hotel Epe – via de VVV vindt u snel en eenvoudig uw hotel

Een fijne overnachting begint met een goed hotel. Wie op zoek is naar een gemoedelijk hotel met sfeervol ingerichte kamers is bij VVV Epe aan het juiste adres. Te midden van al het natuurschoon dat de Veluwe, en Epe in het bijzonder, te bieden heeft hebben wij een aantal zeer fijne hotels voor u geselecteerd.

Wandelen en fietsen in Epe

Natuurliefhebbers komen in Epe helemaal aan hun trekken. Het charmante dorpje wordt omringd door diverse prachtige natuurgebieden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Neem bijvoorbeeld de natuurgebieden de Dellen, het IJssellandschap of de Renderklippen. Vanuit je hotel ben je er zo. Ook een groot gedeelte van het kroondomein, waar je onder begeleiding van een natuurgids herten, zwijnen en ander wild kunt spotten, ligt in de gemeente Epe.

Recreëren in Epe

Daarnaast zijn er diverse attracties in de gemeente Epe waar zowel jong als oud zich urenlang vermaken. Of je nu op zoek bent naar een fijne sauna voor de nodige ontspanning, een speelschuur voor de kinderen of een museumboerderij voor wat educatie, in de gemeente Epe ben je op de juiste plek.

3 locaties zijn te vinden op deze pagina

Noble Boutique Dennenheuvel

Pal aan de bovenste rand van de Veluwe ligt het sfeervolle 4-sterrenhotel hotel Noble Boutique Dennenheuvel met voor een riant zonneterras en ...

Fletcher hotel Epe-Zwolle

Verscholen tussen al het groen dat de Veluwse bossen rijk is en nabij het dorpje Epe ligt Fletcher Hotel Epe. Dit sfeervolle en gastvrije hotel ...