image descriprion

Kampeerboerderij de Berghoeve

4,5 km vanaf het dorp Epe ligt geheel afgelegen Kampeerboerderij De Berghoeve. De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 35 tot 170 personen. Totale capaciteit is ± 400 personen. Er kan ook Frisbeegolf worden gespeeld. Capaciteit
"de Hooiberg" met 35 slaapplaatsen (inclusief slaapzaal voor 15 personen).
"de Deel" met 40 slaapplaatsen, verdeeld over 2 zaaltjes.
"de Koeschuur" met 80 slaapplaatsen, verdeeld over 3 slaapzalen
"het Kakelhuis" met 100 slaapplaatsen, verdeeld over 4 slaapzaaltjes.
"Schuur a.d. Bos" met 170 slaapplaatsen, verdeeld over 5 slaapzalen. Het gebouw is eventueel te verdelen in 2 verschillende eenheden voor 70 en 75 personen.

Voorzieningen
Alle gebouwen beschikken over eigen voorzieningen zoals: 
Keuken uitgerust met gascomforts, koeling, pannen e.d. Dag/Recreatie ruimte, slaapgelegenheid, wc's, douches en andere wasgelegenheden, alsmede een eigen speelveld. Extra douches zijn aanwezig.
Frisbeegolfbaan aanwezig op het terrein.

Mee te brengen
Vanuit de Berghoeve leveren wij u een matras, zodat u zelf voor linnengoed/slaapzak/hoeslaken en kussen dient te zorgen, alsmede voor bestek, kopjes e.d. Wel is het mogelijk om vanuit de Berghoeve bestek, kopjes e.d. te huren. Alle boodschappen zijn op bestelling bij Berghoeve te leveren. Laat u ook eens informeren over de mogelijkheden om uw maaltijden vanuit de Berghoeve te laten verzorgen, zoals ontbijt/lunchpakket en warme maaltijd of BBQ.

Contactgegevens

Kampeerboerderij de Berghoeve

Veenweg 9
8162 RJ Epe
0578 612 978
http://www.kampeerboerderijepe.nl/

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag