image descriprion

Vakantiewoning De Vijfsprong

Gelegen op een mooi punt in een bosrijke en landelijke omgeving verhuren wij sinds 1999 de helft (70 m²) van een romantisch ingerichte boerderij uit 1832. De woning ligt op 300 m. van het centrum van Epe en is van alle gemakken voorzien. Als u 900 m. de andere kant op gaat bent u midden in het bos. Deze gezellige vakantiewoning is geschikt voor 1-4 personen en een ideaal plekje voor fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. U heeft een eigen opgang en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Wij wonen zelf in het andere gedeelte van de boerderij.

Indeling
Woonkamer: zit- en eethoek, een wandkast met o.a. folders, fiets- en wandelroutes, tijdschriften, boeken en spelletjes, een 4K TV met 150 digitale zenders waaronder Film 1, Ziggo Sport, Fox Eredivisie en met 60 digitale radiozenders en een CD/blu-ray speler. Keuken: grote koelkast met diepvries, combimagnetron, vaatwasser, keukenlinnen, 4-pits gasstel, een was-droogcombinatie en er zijn diverse kleine apparaten aanwezig zoals een broodrooster, mixer, tosti apparaat, eierkoker en citruspers. Er zijn twee slaapkamers, beide beschikken over een 2-persoonsbed voorzien van dekbedden, een toilet, bedlinnen en een TV met 40 digitale zenders en een ingebouwde DVD/CD speler. Badkamer: douche, toilet, wastafel en badlinnen. Tuin: beschut terras voorzien van tuinmeubilair, grasveld, 2 vijvertjes en er is een schuurtje aanwezig voor het stallen van de fietsen.

Voor prijzen en uitgebreide informatie kunt u kijken op www.vijfsprongepe.nl

Omgeving
De vakantiewoning ligt in een bosrijke en landelijke omgeving nabij het centrum van Epe. De bosrijke omgeving bevindt zich aan de westkant van Epe. U kunt er urenlang dwalen door bossen, heidevelden en wildgebieden in een glooiend en afwisselend landschap. Een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden brengt u naar de mooiste plekjes. Enkele dieren die u hier kunt tegenkomen zijn edelherten, wilde zwijnen, dassen, eekhoorns, buizerds, valken, vossen, marters, uilen, vleermuizen, reeën en zelfs zeearenden. Aan de oostkant van Epe bevindt zich een landelijk gebied bestaande uit weilanden, bomen, beekjes, vergezichten, het Apeldoorns Kanaal met zijn bruggen en de IJssel met zijn boten, dijken en uiterwaarden op slechts 8 km. van de woning. Epe heeft een uitgebreid winkelcentrum met o.a. 5 supermarkten, diverse horecagelegenheden en u kunt er fietsen huren. Met name in de zomer is er van alles te beleven (bijv. iedere vrijdag een braderie), maar ook de rest van het jaar leent Epe en omgeving zich uitstekend als startpunt voor een bezoek aan een evenement, bezienswaardigheid of activiteit of om gewoon te genieten van de natuur en de omgeving. Bij slecht weer of uitbundige zonneschijn, de keuzemogelijkheden zijn uitgebreid: musea, kastelen, braderieën, molens, kerken, schaapskooi, monumenten, hertenkamp, galeries, week- en koopjesmarkten, waterrecreatie, kaarsenmakerij, forellenkwekerij, bezoekerscentra of een attractiepark. Binnen een straal van 30 km. van de vakantiewoning bevinden zich 8 oude Hanzesteden te weten Deventer, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen en Zwolle. Deze steden hebben een rijke historische binnenstad en zijn zeker aan te bevelen voor een bezoek. Voor toeristische informatie kunt u het hele jaar bij de VVV terecht. Omdat er in Epe en omgeving eigenlijk te veel te doen is om op te noemen liggen de evenementenkalender, Gemeentegids en diverse folders bij aankomst voor u klaar.

Voor prijzen en uitgebreide informatie kunt u kijken op www.vijfsprongepe.nl. 

Contactgegevens

Vakantiewoning De Vijfsprong

Lohuizerweg 8
8162 EX Epe
0578 627 186
http://www.vijfsprongepe.nl

Openingstijden

Hele jaar geopend.