image descriprion

Vakantiewoning Boschnimf

Midden op de Veluwe, tussen de bossen ligt op prive grond een ruime recreatie woning geschikt voor 6 personen. Het huis ligt een eind van de weg waardoor u in alle rust kunt genieten van deze heerlijke plek tussen de bomen. Om het huis ligt een open ruime tuin waar u volop zon heeft. Aan het huis zit een veranda waardoor u heerlijk beschut verder kunt genieten van elk jaargetijde wat voorbij komt. Het ruime perceel van ruim 1300m2 ligt vlak bij natuurgebied De Tongerse heide en Het Wisselse Veen.

Fiets en wandelroutes brengen u op plekken waar u nog echt kunt genieten van wat De Veluwe u te bieden heeft.....namelijk bossen, wild en rust!

Indeling

 

Het huis bestaat uit een entree, ruime woonkamer met diverse gezellige hoekjes. Het eetgedeelte ligt tegenover de volledig ingerichte keuken inclusief 4 pits kookstel, oven, magnetron, vaatwasser en wasmachine. Er bevind zich op de begane grond een kleine slaapkamer met stapelbed en de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich een grote slaapkamer met een twee persoonsbed en een kleinere slaapkamer met 2 losse bedden. Er is een kelder aanwezig en aan de achterkant van het huis aan de woonkamer een Veranda.

Contactgegevens

Vakantiewoning Boschnimf

Boerweg 1A
8162 PZ Epe
06 20519639
06 29561996
http://www.boschnimfepe.com

Openingstijden