image descriprion

RCN de Jagerstee

Al meer dan vijftig jaar is RCN de Jagerstee hét bospark voor een vakantie met het hele gezin. Midden op het mooiste plekje van de Veluwe vinden onze gasten de perfecte balans tussen rust, ruimte en activiteit. Zelf kamperen, een accommodatie huren of luxe kamperen op het glampingveld? Bij de Jagerstee kan het allemaal!

De omgeving biedt veel mogelijkheden, maar voor een echt buitengevoel hoef je het park niet af.  ’s Morgens worden onze gasten regelmatig wakker tussen de eekhoorns en de zingende vogels. Het terrein van de Jagerstee is groot, maar er heerst een persoonlijke sfeer; kampeerders hebben dus alle rust en ruimte om bij te tanken.

Voor kinderen is er genoeg te beleven. In de schoolvakanties en de weekenden (april t/m oktober) is het animatieteam aanwezig. Ook zijn er verschillende speelmogelijkheden op het verkeersplein, de skelterbaan of in het indoor speelbos. 

Op de Jagerstee worden exclusieve glampingaccommodaties verhuurd. Het is een van de laatste trends in vakantieland: glamping, of glamourous camping. Verblijf op ons glampingveld in een compleet ingerichte Bell tent, of boshut met het gemak en comfort van een hotel of vakantiehuis. Midden op het glampingveld staat een Finse Kota (overdekte barbecueplaats met bankjes). Als je een boshut of Belltent huurt, kan je hier samen met de andere gasten op het glampingveld gebruik van maken.

Het is ook mogelijk om met een groep van het gehele glampingveld gebruik te maken. Het is de ideale plek voor familieweekenden, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en meer!

Contactgegevens

RCN de Jagerstee

Officiersweg 86
8162 NR Epe
0578613330
https://www.rcn.nl

Openingstijden