image descriprion

Rabbit Hill

In het noordoostelijk deel van de Veluwe, tussen Nunspeet en Epe, ligt het kleinschalige bospark Rabbit Hill. De bungalows en boerderijen hebben ruime tuinen, zodat iedereen veel privacy heeft.

Het park heeft in het midden een speelweide, langs de rand liggen het mooi aangelegde speeltuintje voor de kleinste kinderen en een tafeltennistafel. Aan de andere kant van het park bevindt zich een volleybalveld.
Rabbit Hill ligt tegenover de landgoederen Welna (een van de donkerste gebieden van Nederland) en Tongeren. Hier kunt u eindeloos wandelen zonder iemand tegen te komen, of het moeten wilde zwijnen en herten zijn. In augustus/ september is het de moeite waard om naar de dieppaarse heide in de buurt te kijken. Mooie fietsroutes zijn gemakkelijk uit te stippelen via de knooppuntenroutes van de ANWB.

Enkele kilometers ten oosten van het park begint het vlakke en open rivierengebied van de IJssel. Bospark Rabbit Hill wordt voornamelijk bezocht door mensen die genieten van de rust en de natuur.

Contactgegevens

Rabbit Hill

Soerelseweg 18
8162 PB Epe
http://www.rabbithillepe.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag