image descriprion

De Boerderij/dromen bij de boer

De Boerderij in Oene is als zorgboerderij opgezet. Op De Boerderij werken cliënten van zorgorganisatie De Passerel. "Het was een van de eerste zorgboerderijen in Nederland" .De boerderij is van Zwier van der Weerd en de Passerel huurt de boerderij van hem. Er zijn ook trekkershutten te huur, dromen bij de Boer” betekent overnachten in trekkershutten. De gezellig ingerichte en knusse hutjes zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Naast de 4 opgemaakte bedden (2 stapelbedden), is een trekkershut voorzien van een apart toilet en wastafel, een tafel en stoelen.U kunt bij de Boerderij terecht voor hoogwaardige meubelen van steigerhout. Er is een grote moestuin van waaruit onbespoten groenten worden verkocht.  Ook voor haardhout kunt u hier terecht. Dit haardhout wordt als stammen ingekocht en daarna gezaagd. Door middel van veilige kloofmachines wordt het hout gekloofd. 

Daarnaast zijn er zomermarkten,  rondleidingen en onderhoud  van o.a. het Klompenmakerspad . De Boerderij is een kleinschalig gemengd bedrijf in de mooie, landelijke omgeving van Oene waar de cliënten flink aanpakken. Een boer is immers nooit klaar.

Op De Boerderij in Oene werken cliënten van zorgorganisatie De Passerel.

De Boerderij  is als zorgboerderij opgezet. "Het was een van de eerste zorgboerderijen in Nederland" De boerderij is van Zwier van der Weerd en de Passerel huurt de boerderij van hem. Er zijn ook trekkershutten te huur, dromen bij de Boer” betekent overnachten in trekkershutten. De gezellig ingerichte en knusse hutjes zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Naast de 4 opgemaakte bedden (2 stapelbedden), is een trekkershut voorzien van een apart toilet en wastafel, een tafel en stoelen. 

Contactgegevens

De Boerderij/dromen bij de boer

Hogestraat 5
8167 PS Oene
http://www.de-passerel.nl
http://www.dromenbijdeboer.nl

Openingstijden