image descriprion

B&B Silogie

Silogie is logeren in een silo van een voormalige graanmalerij uit de jaren ‘50. Het gebouw wordt gekenmerkt door een industriële stijl, zowel binnen als buiten, is industrieel erfgoed en een gemeentelijk monument. In de silotorens bevinden zich 5 gastenkamers en de exclusieve torenkamer. De kamers bieden veel comfort en privacy, met eigen sanitair en pantry. Tevens zijn er een groot atelier en een galerie beschikbaar voor vergaderingen, trainingen en workshops.


De gastenkamers:
Volledig ingerichte (tv, wifi, zitje, sanitair en pantry) zit/slaapkamer met naar wens een tweepersoonsbed (of twee éénpersoons).

De Torenkamer:
Bovenin het silogebouw bevindt zich de Torenkamer/bruidssuite. Deze sfeervolle kamer is in warme stijl afgewerkt waarbij elementen van de vroegere functie in tact zijn gelaten, heeft hemelbed en -bad, luxe badkamer en een kitchenette.

Het ontbijt:Onthaasten lukt het beste met een ontbijtkistje op de kamer! Niet op vaste tijden ontbijten in een ontbijtzaal, maar op een eigen gekozen moment in je eigen sfeer. Met mooi weer kan ook op het terras worden ontbeten.


Groepsaccommodatie:
Silogie is ook als groepsaccommodatie te huur. Slaapgelegenheid voor maximaal 17 personen. Op basis van B&B of, bij verblijf van minimaal twee nachten, met zelfvoorziening en gratis gebruik van de B&B keuken.

 

Contactgegevens

B&B Silogie

Paasvuurweg 7a
8161 CA Epe
06 13837538
0578 611 703
http://www.silogie.nl

Openingstijden