Voor de kids

Wil je er graag op uit met de kids? Op deze pagina staan tips voor een dagje uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaarsenmakerij, kinderboerderij of overdekte speeltuin? In de Gemeente Epe is genoeg te doen om je niet te vervelen.

Kinderactiviteiten

Op deze pagina vindt je leuke idee├źn voor kinderactiviteiten zoals speurtochten, kindermuseummiddagen en nog veel meer. Regelmatig worden er ook leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd, wij hebben de leukste voor je verzameld. Neem ook eens een kijkje op de pagina van Go-Kids Veluwe voor de leukste uitjes met kinderen. Op de pagina van Kidsproof staan ook veel tips die kids proof zijn.

Slecht weer

Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich prima vermaken in Epe. Bij Heggies speelschuur kunnen ze klimmen en klauteren, van de rodelbaan gaan of in de ballenbak spelen. Ouders kunnen er fijn koffie drinken of een hapje eten. Bij de kaarsenmakerij in Emst kunnen de kinderen zelf kaarsen maken en rondkijken in het kaarsenmuseum. Bij Veluws Museum Hagedoorns Plaatse kunnen ze een kijkje nemen in het verleden. En rondneuzen tussen spulletjes uit de tijd van opa en oma.