Download de Renderklippenroute

De tientallen meters hoge Renderklippen zijn vele duizenden jaren geleden gevormd door ijs, water en ten slotte de mens. Ze geven een prachtig uitzicht over het landschap.

Fietsknooppuntennetwerk

In Epe en op de rest van de Veluwe kun je gebruik maken van het fietsknooppuntennetwerk. De kruisingen en splitsingen zijn genummerd en tussen deze punten lopen recreatieve verbindingsroutes. De bewegwijzering van deze routes is herkenbaar als een rechthoekig groen-wit bord met omcirkelde nummers. Via de nummers op de borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. Deze routes maken vooral gebruik van autoluwe wegen en fietspaden en zijn in twee richtingen bewegwijzerd. Bij de knooppunten staan informatiepanelen die je informeren over het knooppuntennetwerk in het betreffende gebied. Fietskaarten met knooppunten zijn verkrijgbaar bij de VVV in Epe. Ook zijn er verschillende routes aan de hand van knooppunten te koop. Hieronder kun je informatie vinden over fietsroutes en fietsverhuur.

Downloads

Op de fiets genieten van de prachtige natuur rondom Epe? Download hier de fietsroutes!

Renderklippen route

De tientallen meters hoge Renderklippen zijn vele duizenden jaren geleden gevormd door ijs, water en ten slotte de mens. Ze geven een prachtig uitzicht over het landschap.

Spring op de fiets met Lammert Niesing. Hij is schaapsherder van de schaapskudde Epe – Heerde.

Lammert neemt je mee over de Renderklippen door middel van de Renderklippenroute. Een prachtig natuurgebied rondom Epe en Heerde. Onderweg geeft hij je tips en laat hij je unieke plekjes zien.

8 locaties zijn te vinden op deze pagina

Plattegrond Epe

Plattegrond met alle straatnamen van gemeente Epe en Heerde. Compleet met fietspaden en beginpunten van wandelingen.

Crossbill Guide Veluwe

De 22 beste wandel- en fietsroutes op de Veluwe. Tips om wild, vogels, vlinders, libellen, reptielen en amfibieën te vinden. Natuur beleven ...

Fietsroutes Epe

Gidsje met 3 fietsroutes, de wildroute, Renderklippen en Schaapskooi route en een rondje Hattem. De routes zijn tussen de 40 en 54 km. Alle ...