De Veluwe: VVV Epe heeft de leukste tips

Wie op zoek is naar rust, ruimte en een indrukwekkende natuur moet absoluut eens een bezoekje brengen aan de Veluwe. Het gebied is maar liefst 19.200 hectare groot en is daarmee het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noordwest-Europa. Naast de uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden herbergt het gebied ook diverse bijzondere diersoorten zoals wilde zwijnen, reeën en herten.

Leuk voor iedereen

Voor zowel jong als oud is het goed toeven op de Veluwe. Zo zijn er diverse natuurparken waar je je urenlang kunt vermaken. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is één van de bekendste parken, maar ook de minder bekende natuurparken zijn erg leuk om eens te bezoeken. Daarnaast beschikt het gebied over één van de meest uitgebreide fiets- en wandelroutes. Ook worden er regelmatig fiets- en wandeltochten georganiseerd die je langs mooie bezienswaardigheden laten gaan.

Sfeervol overnachten

Omdat je aan één dag waarschijnlijk niet genoeg hebt, is het wel zo leuk om je verblijf te verlengen. Via VVV Epe vindt je de mooiste accommodaties. Ook voor mensen met een wat kleiner budget  zijn er comfortabele en betaalbare overnachtingsmogelijkheden.