VVV Epe Header

Exclusieve MTB Tours

Favo Icon
Exclusieve MTB Tours foto 0
Exclusieve MTB Tours foto 1
Exclusieve MTB Tours foto 2

MTB Club Epe organiseert unieke mtb tochten. Samen ga je op zoek naar de mooiste paden in de Veluwse bossen. Deze tochten kunnen gecombineerd worden met een hapje en een drankje. De tochten zijn voor jong en oud, van laagdrempelig tot uitdagend. Halverwege de tocht wordt er gestopt om te evalueren en te kijken hoe het tweede deel van de tocht gaat verlopen. Het is mogelijk om fietsen en materialen te huren. 

 

Basis Tour

Deze tour is geschikt voor kinderen beginners waarvan de basis van het mountainbiken centraal staat, er zullen weinig technische trails onderweg aanwezig zijn met een zoveel mogelijk vlakke ondergrond. De duur van de tour is ca. 2 uur.

Basis Tour plus

Deze tour is geschikt voor beginners en gevordenen. De moeilijkheidsgraad zullen we samen afstemmen en hier gaan we op zoek naar de meer technische trails. De duur van de tour is ca. 3 uur.

Technical Tour

Deze tour is geschikt voor beginners en gevordenen, hier gaan we op zoek naar de meest uitdagende trails en zal er dieper op de technische skills worden ingegaan. De duur van de tour is ca. 4 uur.

 

Locatie

MTB Club EpeWachtelenbergweg 15
Wachtelenbergweg 15
8162 XC Epe

Locatie

my image