Zondagmiddag concert, Mocca Ensemble

Het Mocca Ensemble is een jong stel muzikanten dat er naar eigen zeggen alles aan doet om de Spaanse muzikale cultuur over te brengen naar hun talloze luisteraars. Het bijzondere concert dat ze deze zondagmiddag geven is genaamd ‘Escenas del Sur’. Het enthousiaste, gepassioneerde Spaanse trio is in 2017 bij elkaar gekomen om onder de noemer Mocca Ensemble samen te gaan spelen. Het doel? Diverse verschillende muzikale Spaanse culturen laten horen door composities te spelen van onder andere Isaac Albeniz, Bela Kovacs en Enrique Granados. Desirée Riera (geboren in Málaga) speelt klarinet, Juan Plácido Osorio (geboren in Coín) is saxofonist en Daniel Leiro (geboren in Ferrol) speelt piano. Allen studeerden ze af aan een conservatorium (Zwolle en Rotterdam) in Nederland. Inmiddels speelde het Mocca Ensemble al diverse keren op mooie plekken in Nederland. En op 6 oktober komt het Kulturhus EGW daar dus bij. Maak het mee en word ook besmet met het Spaanse muziekvirus!

Notice: Undefined index: longdescription in /home/vvvepe.net/public_html/wp-content/themes/vvv-epe/entrada_templates/event-item.php on line 37

Kulturhus EGW

Stationsstraat 25
8161 CP Epe