Schitterende Schaduw

Het is tijd dat we niet alleen kennisnemen van de koloniale welvaart en rijkdom in de 17e, 18e en 19e eeuw, maar dat we ons ook bewust worden van de andere kant: het menselijk leed achter deze welvaart en rijkdom. Schitterende Schaduw is een rauwe voorstelling die je naar de keel grijpt, waarin verborgen verhalen uit de schaduw kruipen en zich tonen aan het publiek.

De productie komt tot stand met dank aan de stichting Reframing HERstory Art Foundation uit Arnhem en initiatiefneemster Farida Nabibaks. De stichting streeft naar zichtbaarheid en bewustwording van het koloniale en slavernijverleden van Gelderland.

Programma:
19.30      inloop terras aan de gracht van kasteel Cannenburch
20.00      start buitenvoorstelling
20.45      mogelijkheid tot nagesprek
21.30      einde

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen

Entree: € 19,50 per persoon, inclusief consumptie tijdens de voorstelling en entreekaart geldig in 2021 om kasteel Cannenburch met andere ogen te bekijken. Er is plaats voor maximaal 90 personen. Museumkaart en Donateurspas niet geldig.