Rangel Silaev muzikaal toptalent

Pianist/componist/ innovatieve muziekproducent Rangel Silaev(2000) is bekend van het tv-programma Podium Witteman.

Rangel behaalde in zijn nog korte carrière tal van prijzen, waaronder de eerste prijs op het Internationale Novak pianoconcours in Tsjechië, de eerste prijs op het Prinses Christina Concours en de Classic Young Masters Award. Ook kreeg hij de ‘Gouden Label’- aanmoedigingsprijs uitgereikt door Klassiek Centraal in België.

Hij geeft niet alleen (livestream) concerten o.a. in binnen- en buitenland maar componeert/produceert zelf muziek en geeft masterclass lessen voor jonge musici. En met het spelen van zijn eigen composities geeft Rangel een bijzondere concert met een persoonlijke noot. Door dit alles blijft hij zijn publiek, in wat voor gelegenheid dan ook, fascineren. Naast uitvoerend pianist is hij componist,  maar het live spelen voor publiek zal altijd een van zijn passies blijven. Hij heeft met verschillende (buitenlandse) orkesten vanaf zijn 9de eigen stukken en o.a. Mozart, Rachmaninov concerten, Rhapsody in Blue van Gershwin uitgevoerd.

Kaartverkoop VVV Epe.

Grote Kerk Epe

Beekstraat 1A
8162 HA Epe

€ 22,50 incl drankje € 7 jeugd.