20 April

Pasen in Vaassen

Tussen 12:00 en 15:00 uur zijn er allerlei gezellige activiteiten in het centrum van Vaassen voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een ouder. Bij alle activiteiten geldt op=op / vol=vol.Deelname formulieren zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij het startpunt. (startpunt wordt later bekend gemaakt) Win actie!! Op de foto met de Paashaas! Maak tijdens Pasen in Vaassen een leuke foto met de paashaas. De paashaas is in de Dorpsstraat te vinden. Door de foto op de Facebook pagina van Ondernemersvereniging Vaassen te plaatsen, maak je kans op leuke prijsjes! (foto’s die tot 15:30 uur geplaatst worden tijdens Pasen in Vaassen, maken kans op een prijs) De winnaars worden op Facebook bekend gemaakt. Activiteiten: Deze worden later op de website van de ondernemersvereniging Vaassen bekend gemaakt.

Vaassen, Epe, Nederland

Dorpsstraat