image descriprion

Nacht van de Nacht Tongerense heide

Normaal gesproken is de Tongerense Heide na zonsondergang niet toegankelijk, maar voor de Nacht van de Nacht wordt een uitzondering gemaakt. De boswachters nemen je mee op stap door het donker. Beleef hoe de omgeving verandert als de nacht begint te vallen. De Tongerense Heide ligt ver van verkeerswegen en dorpen en is één van de stilste en donkerste gebieden op de Veluwe. Grijp de kans om in het donker in stilte door het bos te wandelen en zonder te verdwalen weer thuis te komen! Wanneer er geen wolken zijn wordt het extra bijzonder: grote kans dat we dan de Melkweg kunnen zien.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

  • Tijd: start om 19.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
  • Deelname: 8,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Opmerking: stevige wandelschoenen worden aangeraden. Bij harde regen, storm of mist gaat de wandeling niet door.
  • Startlocatie: Parkeerplaats Geldersch Landschap & Kasteelen aan de Boerweg dichtbij (ca. 100 m) kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
  • Informatie: Aleid Bosch, tel. 038-3769482 en Tjalling van der Zee, tel. 06-20163760.
  • Reserveren en betalen: https://www.glk.nl/landschappen-kastelen/activiteiten-excursies/details/nacht-van-de-nacht-7

Contactgegevens

Parkeerplaats van Geldersch Landschap aan de Boerweg

Boerweg
Epe

https://www.glk.nl/landschappen-kastelen/activiteiten-excursies/details/nacht-van-de-nacht-7

Wanneer

Prijzen

Deelname: 8,00 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.