Landgoedconcerten bij kasteel de Cannenburch

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling. In de maand september is het genieten van drie verschillende landgoedconcerten in park naast kasteel Cannenburch.

Midden in het kasteelpark, aan het water en met het kasteel op de achtergrond een uur lang genieten. Niet alleen zorgt organisator Joalien van den Houten ervoor dat de muziek passend is bij het kasteelterrein ook zullen de musici de muziekstukken toelichten en het verband met de locatie uit de doeken doen.

Op zaterdag 10 september zal Joalien zelf als zangeres op de vlonder staan. Op zaterdag 17 september wordt er een instrumentaal ensemble verwacht en op 24 september een prijswinnend blokfluitensemble variërend van sopranino van 17 cm tot grootbas in F van meer dan 2 meter

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen

Er is ook van 14 tot 15 uur een concert.

€ 12,50. Ook is het kasteel tegen betaling te bezoeken.