08 Mei

Filmvoorstelling

Met een nog steeds groeiend aantal bezoekers is de Filmliga inmiddels een vaste waarde binnen de Gemeente Epe. Een kleine club vrijwilligers, die allemaal een passie voor film hebben, organiseert onder de vleugels van Cultuurplein Noord Veluwe, van september tot en met mei eens in de twee weken op vrijdagavond om 20.00 uur een filmvoorstelling in het Kulturhus EGW. Kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland die zich onderscheiden van de massa door een bijzonder verhaal, prachtige beelden en bevlogen acteurs.

Eén keer per 14 dagen kunt u lekker dichtbij huis op vrijdagavond naar de film. Laat u verrassen door films waar je stil van wordt, die ontroeren, die je laten lachen of die je aan het denken zetten. Kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland die zich onderscheiden van de massa door een bijzonder verhaal, prachtige beelden, bevlogen acteurs en regelmatig in de prijzen zijn gevallen tijdens filmfestivals.  Voor met name alleengaande mensen is het soms lastig de drempel over te stappen om naar een voorstelling van bijvoorbeeld de filmliga te gaan. Daarom is het Uit-Maatje bedacht. Vrijwilligers en mensen die iemand zoeken om samen ergens heen te gaan kunnen zich hiervoor aanmelden. Uit-Maatje is een initiatief van Cultuurplein Noord Veluwe en Koppel-Swoe en is geheel kosteloos. In een persoonlijk gesprek kun je aangeven wat je zou willen doen en wanneer. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Suzanne Tuinman: (0578) 67 67 67,  s.tuinman@koppelswoe.nl

De film begint om 20.00 uur. De kassa is een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Het is niet mogelijk om kaarten te reserveren. Wij adviseren iedereen dan ook op tijd te komen: vol is vol!  Iedereen die wil weten welke bijzondere films de Filmliga vertoont, kan zich via de website van Cultuurplein Noord Veluwe aanmelden voor de Filmliga Nieuwsbrief. Belangstellenden ontvangen dan een week voorafgaand aan de filmvoorstelling een email met de filmtitel en achtergrondinformatie. Trouwe filmbezoekers zijn voordeliger uit als donateur: u betaalt dan per filmvoorstelling geen € 7,50 maar slechts € 5 entree per persoon. Daarnaast ontvangt iedere donateur twee keer per jaar het programmaboekje van de Filmliga met een overzicht van alle filmtitels plus achtergrondinformatie. Interesse in het donateurschap, de nieuwsbrief en/of een Filmcadeaubon ? Mail dan naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl.

Kulturhus EGW

Stationsstraat 25