image descriprion

De Vaassense Zomerfeesten

Op het marktplein van Vaassen wordt op woensdag 17 augustus een oergezellige feestavond gehouden.

Het programma start om 16.00 uur met de opening van de terrassen en het kinderplein, de combinatie met activiteiten voor de kinderen is uitstekend bevallen aldus Dian van Huffelen, lid van de activiteiten commissie van Vios Vaassen en één van de medeorganisatoren van de Vaassense Zomerfeesten. Als de kinderen het naar het zin hebben dan hebben de ouders ook een gezellige avond, onder dit motto hebben we met hulp van een aantal sponsoren een gevarieerd kinderplein ingericht, met o.a. een knutseltent verzorgt door de Moekhoek, een pannaveld waarin volop gevoetbald en gespeeld kan worden en diverse spelletjes. En natuurlijk mag de suikerspin, grijpmachine en de popcorn niet ontbreken. 

Om 17.30 uur gaat het foodplein open met diverse Voute lekkernijen zoals oa. broodje hamburger en broodje worst en gehaktbal, bereidt door het vakkundige BBQ team van Vios Vaassen. 

Om 18.30 uur geeft DJ Sander het startsein voor de succesvolle kinderdisco. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te dansen, zingen en springen. 

Vervolgens om 19.00 uur de Pubquiz onder leiding van de Quizbroeders. De opgegeven teams zullen het tegen elkaar opnemen en strijden voor de eer. 

Aansluitend rond 21.00 uur zal het feestje losbarsten op het dorpsplein met DJ Sander en DJ Remco. 

Om 0.30 uur is het feest op het plein afgelopen waarna tot 2.00 uur doorgefeest kan worden in De Toren. 


Contactgegevens

Marktplein

Marktplein
8171 VT Vaassen
http://www.dorpsavonden.nl/

Wanneer

Prijzen

Gratis.