Cultureel Café, Annelie en Yko en Rock OuD Loud

Eén gitaar, twee stemmen. Het duo Annelie en Yko weet met zeer beperkte muzikale middelen het publiek in het hart te raken. Hun repertoire bestaat onder andere uit meeslepende liedjes van Simon & Garfunkel, Frans Halsema, Sting en The Beatles. Dit duo is ook bekend van hun rollen bij het Zwols Muziektheater (JCS, De drie Musketiers, Chess en Urinetown) en van hun koren Net Ernaast en Rock OuD Loud. Over dat laatste koor gesproken: de leden daarvan treden deze laatste zondag van november ook op in Epe. Rock OuD Loud staat voor een groep energieke 55-plussers die rockmuziek uit de jaren 60 en 70 (Status Quo, CCR, The Small Faces, The Kinks en The Beach Boys bijvoorbeeld) zingen. Dit idee begon ooit in Kampen maar waaide al snel over naar Zwolle, Epe en nu ook Apeldoorn. De vier Rock OuD Loud-koren onder leiding van Yko zijn een doorslaand succes. In totaal zijn er meer dan 150 leden actief, waarbij het koor in Epe er 45 telt.

Stichting Kulturhus EGW

Stationsstraat 25