image descriprion

23 Maart

Cabaret, Janneke de Bijl, Zonder zin kan het ook

Janneke de Bijl beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden maar wil ze haar publiek desondanks niet onthouden.


 In haar debuutvoorstelling ‘Zonder zin kan het ook’ is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet doen? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?
Janneke studeerde filosofie, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.
In één van de krantenartikelen werd gemeld: ‘Haar podiumpresentatie is verbazingwekkend knap, haar omgang met het publiek van een vanzelfsprekend gemak’ en collega Sanne Wallis de Vries zei ooit: ‘Janneke heeft gewoon een funny brain’. 

Toegang € 16,50 incl.drankje. 

Contactgegevens

Kulturhus EGW

Stationsstraat 25
8161CP Epe
0578-616775
http://www.kulturhusepe.nl

Wanneer

23/03/201920:00 - 22:00