image descriprion

Boek nu je yoga vakantie op de Veluwe

De ultieme ontspanning in een prachtig klooster op de Veluwe.Zomerweken om diep te ontspannen, te ont-stressen en je levensenergie weer te voelen stromen. Richt hier je aandacht naar binnen en geniet van de rust, de vrede én de sprankelende, creatieve energie in je.

 De yogalessen zijn uitdagend en goed te doen voor zowel beginners als gevorderden, want iedereen kan alle houdingen afstemmen op de (on)mogelijkheden van zijn/haar lichaam

We doen diverse meditaties uit de yoga, zijnsgerichte tantra en andere ervaringsgerichte tradities zoals sufi en gnostische stromingen.

Iedereen doet dagelijks 3 kwartier karma-yoga: helpen met schoonmaak/ praktische taken. Dit verdiept de meditatie-ervaring en vormt de brug naar meer rust in je dagelijks leven.

5x per week is er een ochtend, middag & avond programma; woensdag & zondag is er alleen een ochtend programma, om ook de mooie omgeving te kunnen verkennen.

Voor data  zie website. 

Contactgegevens

Gasthuis Pension Via Quidam, Pastoor Hagenstraat, Vaassen, Nederland

Pastoor Hagenstraat 2
8171 AH Vaassen
http://www.viaquidam.nl/vakantie-veluwe/nieuw-in-2019-yoga-vakantie-veluwe/

Wanneer

Diverse data in de periode 12 juli tm 16 augustus. Zie site https://andereboeg.nl/boeken/yoga-vakantie-nederland/

Prijzen

Vrijdagavond tot maandagmiddag € 397,- p.p. Maandagavond tot vrijdagmiddag: € 497,- p.p. Vrijdagavond tot vrijdagmiddag: € 697,- p.p.