Blijspel door Toneelvereniging Burgerenk

Het blijspel "Aalbers antiek en brocante" wordt opgevoerd.

Er gebeurt altijd wat in de Antiek en Brocante winkel van Alfons en Trudie Aalbers. Koopjesjagers, eerlijke en minder eerlijke personen passeren de revue. Mensen die wat te koop aanbieden of zichzelf in de aanbieding doen. Familieleden die “problemen’’ komen bespreken en ruzies uitvechten.

Met sommige leden van de familie is het slecht kersen eten. Ze zijn er op uit om zich te verrijken over andermans rug, ten koste van alles en iedereen.

Het spreekwoord zegt:’’met de familie is het goed wandelen maar slecht handelen’’. Maar met sommige leden van de familie is wándelen nog niet aan te raden.

Wijkvereniging Burgerenk, Klimtuin, Epe, Nederland

Klimtuin 46
8162 ZV Epe

Voor leden 2, 50 euro pp, niet leden: 3,50 euro pp, Koffie en thee is gratis. Kaartjes zijn te reserveren vanaf februari telefonisch op de maandag en woensdag tussen 19:00 en 21:00 uur bij Gerwin Kamphuis. 06-23132810