VVV Epe Header

Jazz and more comes to town 2023, Boost! & Venus Tunes Live

Favo Icon
Jazz and more comes to town 2023, Boost! & Venus Tunes Live foto 0
Jazz and more comes to town 2023, Boost! & Venus Tunes Live foto 1
Jazz and more comes to town 2023, Boost! & Venus Tunes Live foto 2

Boost! vermengt de liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz en veel “attitude” tot een opwindend en spectaculair geheel. Moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats om de boel eens flink wakker te schudden. Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen in een te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en voor hun onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als :

‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride ’

Venus Tunes Live, New Danceable Girlpower Trio.
Dit trio brengt een dynamische en eclectische show waarbij je als publiek ogen en oren tekort komt. En dan moet er nog gedanst worden ook!

Venus Tunes Live is Jazz, Soul, Funk en House in de blender, power on, volume open en gaan. Eigen repertoire en remixes worden moeiteloos vervlochten met tracks van andere artiesten, waarbij de 3 dames op het podium veel van plek en functie wisselen en het publiek nadrukkelijk bij de show betrokken wordt. Kortom, alle ingrediënten voor een afwisselende, swingende en knallende set.

Locatie

KerkpleinHoofdstraat/Kerkplein
8162 AA Epe

Datum

Prijzen

Gratis

Locatie

my image

Andere Evenementen