Veel evenementen zijn of worden afgelast i.v.m. het corona virus, check voor actuele info de website van de organisatie!

Voor actuele informatie over doorgang van een evenement of (aangepaste) openingstijden adviseren wij u om de website van desbetreffend bedrijf of evenement te bezoeken.
Algemene actuele informatie rondom het Coronavirus kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid of het RIVM

Evenementenkalender – VVV Epe heeft voor ieder wat wils

De gemeente Epe is al jarenlang een toeristische trekpleister,en dat is duidelijk merkbaar wanneer je een bezoekje brengt aan dit prachtige gebied. Naast de vele duizenden hectaren natuurschoon telt Epe ook talloze hotels, campings en horecazaken. Ook worden er regelmatige gezellige evenementen georganiseerd. Om niets te hoeven missen heeft VVV Epe een evenementenkalender samengesteld. Deze komt 3 keer per jaar uit, in april, juli en oktober.

Evenementenkalender

Op de evenementenkalender vind je gezellige braderieën, leuke (kinder)activiteiten, speurtochten waarbij je op zoek gaat naar wilde dieren, concerten met optredens van verschillende bands, fietstochten en nog veel meer. In de gemeente Epe is zoveel te doen dat je aan één dag niet genoeg zult hebben. Voor nog meer informatie uit Vaassen en omgeving kun je een kijkje nemen op de site van Vaassen Actief.

Recreatiekrant

In de recreatiekrant Veluwe staat veel informatie over bezienswaardigheden en evenementen op de Veluwe. Je kunt in één oogopslag zien wat er per dag per plaats te doen is. De krant is gratis op te halen bij de VVV in Epe. Lees hier de krant online.

Bezienswaardigheden in de buurt

Naast de vele evenementen die de gemeente Epe rijk is, zijn er ook veel attracties in de omgeving. Zoals een museumboerderij, een kasteel, een recreatiepark, een indoor speelschuur  en een kaarsenmakerij.

24 Evenementen zijn gevonden
Filter

Veluws Toeren en Eten

24 Mei

Vijf toprestaurants verzorgen Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei een culinaire autoroute over de Veluwe ...

Koopzondag in Epe

30 Mei

De winkels zijn geopend op afspraak van 12 tot 17 uur. Supermarkten van 12 tot 18 uur. ...

Ontmoet kasteelbewoners

06 Juni

Een aantal karakters van de vroegere bewoners komen op elke 1ste zondag van de maand tot leven in het ...

Koopzondag in Epe

27 Juni

De winkels zijn geopend op afspraak van 12 tot 17 uur. Supermarkten van 12 tot 18 uur. ...