image descriprion

Witte Berken natuurhotel en restaurant

Wanneer de herfst zijn intrede doet worden de dagen merkbaar korter en verlangen we naar mooie avonden samen. Na een aperitief bij het haardvuur laat je je verwennen met lokale wildspecialiteiten en de diepe aardse smaken van het najaar.

Lente, zomer, herfst of winter? We helpen je op weg om het buitenleven te ontdekken en verwennen je met de lekkerste smaken uit de natuur op je bord. We zijn er voor de buitenmens die gesteld is op luxe en comfort. Gelegen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Epe, omringd door de bossen en heide is het hotel een ideale uitvalsbasis. We bieden diverse activiteiten aan en op mooie avonden roosteren we marshmallows boven het vuur. Doe het allemaal of helemaal niets… 

We zijn er voor je. Jan en Margreet Paauwe hebben in de lente van 2021 het hotel overgenomen en na een renovatie ontvangt het hoteliersgezin gasten in het vernieuwde 4* hotel en restaurant met de belofte ‘proef en ontdek de natuur’. Witte Berken Natuurhotel is de plek om te ontspannen en actief te zijn in de natuur.”
Contactgegevens

Witte Berken natuurhotel en restaurant

Oost Ravenweg 8
8162 PJ Epe
0578 612 991
https://www.witteberken.nl/

Openingstijden

Dagelijks geopend van 12 tot 20 uur.