Eetgelegenheden – VVV Epe heeft de leukste en gezelligste alvast voor je geselecteerd.

Je wilt lekker uit eten in de gemeente Epe? Dan zul je moeite hebben met kiezen! Het aanbod restaurants, eetcafé’s en andere horecagelegenheden is namelijk enorm groot. Of je nu op zoek bent naar een fijne lunchroom, een eetgelegenheid waar de kinderen ook lekker kunnen spelen of een romantische restaurant voor jezelf, via VVV Epe vindt je de leukste restaurants. De Gemeente Epe heeft op culinair gebied alles te bieden wat een fijnproever zich maar wensen kan. Wil je tot in de late uurtjes doorgaan? Er zijn diverse horecagelegenheden waar het tot laat gezellig is.

Sfeervolle eetgelegenheden

Epe, gelegen in het noordoostelijke deel van de Veluwe, oefent al vele jaren een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. Wanneer je een eetgelegenheid in de gemeente Epe binnenstapt ervaar je de gezellige en gastvrije sfeer. Je bent verzekerd van een gastvrij onthaal. De vier dorpen in de gemeente staan namelijk niet alleen bekend vanwege de prachtige natuur, maar ook vanwege de gastvrijheid.

Voor of na het eten nog wat leuks ondernemen?

Het fijne van de dorpen  in de gemeente Epe is dat ze klein genoeg zijn om het gezellige dorpse karakter te behouden en tegelijkertijd groot genoeg zijn om voldoende te kunnen ondernemen. Wanneer je voorafgaand of na je restaurantbezoek nog wat leuks wilt doen is dit dus heel goed mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een wildspeurtocht, fietstochtje of een fijne avondwandeling door de bossen rondom Epe.

Wildgerechten & Wildrecepten

Zelf aan de slag in de keuken? VVVepe.nl biedt een groot aantal wildrecepten & wildgerechten die je zelf kunt bereiden!  In de gemeente Epe zijn ook veel restaurants die lekkere wildgerechten op de kaart hebben staan. Een overzicht vindt je hier .